Paw Patrol 19cm Bamse

159,95 kr.

Paw Patrol 19cm Bamse er en blød og krammevenlig legetøjsfigur fra det populære børneshow, Paw Patrol. Denne bamse er 19 cm høj og perfekt til fans af serien, der ønsker en lille ven at tage med overalt.

Ryd

Produktet “Paw Patrol 19cm Bamse” er en blød og kær bamse, der repræsenterer en af de elskede figurer fra det populære børneprogram Paw Patrol. Denne bamse måler 19 cm i højden, hvilket gør den til en ideel størrelse for små børnehænder at holde og kramme. Bamsen er fremstillet af blødt plysstof, der er behageligt at røre ved og sikkert for børn.

Designet er tro mod Paw Patrols karakteristiske, farverige og detaljerede stil, hvor hver bamse har unikke træk, der afspejler den specifikke Paw Patrol-figur, den repræsenterer. Dette kan inkludere alt fra karakterens uniform til særlige tilbehør, som de bærer i showet. Øjnene og andre detaljer er ofte broderet for at sikre holdbarhed og sikkerhed.

Bamsen er ikke kun designet til at være en legekammerat, men også som en trøstende ven ved sengetid eller under rejser. Den er let at rengøre, typisk ved håndvask, hvilket gør den velegnet til daglig brug af små børn, der kan have tendens til at få legetøj beskidt.

Denne Paw Patrol 19cm Bamse er ideel som gave til fans af serien, og den kan hjælpe med at stimulere børns fantasi, når de genskaber eventyr fra Paw Patrol eller opfinder deres egne historier. Den er velegnet til børn fra de tidligste aldre, da den opfylder alle standard sikkerhedskrav for legetøj.

Størrelse

A, B, C, D, E, F