Paw Patrol – Borgmester Humdinger, Cat og Chase

139,95 kr.

Paw Patrol-legetøjssættet inkluderer figurer af Borgmester Humdinger, hans kat og Chase. Dette sæt giver børn mulighed for at genskabe eventyr fra Paw Patrol-serien og stimulerer kreativ leg.

På lager

Varenummer (SKU): 75-6070746 Kategori: Tags: , , , , , , , , , EAN: 681147027381

Produktet “Paw Patrol – Borgmester Humdinger, Cat og Chase” er et legetøjssæt baseret på den populære børne-tv-serie “Paw Patrol”. Sættet indeholder tre figurer: Borgmester Humdinger, en af seriens skurke, hans kat, og Chase, en af hovedhundene fra Paw Patrol, der er klædt som politibetjent.

Borgmester Humdinger-figuren er karakteristisk klædt i hans lilla jakkesæt og hat, og har detaljerede træk, der afspejler hans listige og ofte komiske natur fra serien. Figuren er lavet af holdbart plastik og designet til at være let at gribe for små hænder.

Katten, der følger med i sættet, er ligeledes lavet af plastik og har detaljer, der fremhæver dens frække og snu karakter, typisk for Humdingers sidekick i serien. Katten har en glat overflade og er let at lege med for børn.

Chase-figuren er tro mod seriens fremstilling med sin blå politiuniform og det karakteristiske politihatte. Chase er designet med en venlig og modig udtryk, og hans politiuniform har små detaljer som et badge og bælte, der tilføjer realisme til figuren.

Dette legetøjssæt er ideelt for børn, der er fans af “Paw Patrol”, og det tilbyder muligheder for kreativ leg, hvor børnene kan genskabe scener fra serien eller opfinde deres egne eventyr med figurerne. Sættet er velegnet til børn fra 3 år og op, og det understøtter udviklingen af finmotorik og rollespilsfærdigheder.