Paw Patrol – Borgmester Godglad og Rubble

139,95 kr.

Paw Patrol – Borgmester Godglad og Rubble er en legetøjsfigurpakke, der indeholder karaktererne Borgmester Godglad og Rubble fra det populære børneshow Paw Patrol. Sættet lader børn genskabe eventyr og redningsmissioner fra serien med de medfølgende figurer.

På lager

Varenummer (SKU): 75-6070749 Kategori: Tags: , , , , , , , , , EAN: 681147027374

Produkt: Paw Patrol – Borgmester Godglad og Rubble Figursæt

Beskrivelse:
Dyk ned i eventyret med Paw Patrols Borgmester Godglad og Rubble figursæt! Dette sæt er perfekt for børn, der elsker de populære karakterer fra den elskede børneserie, Paw Patrol. Sættet indeholder to detaljerede figurer: Borgmester Godglad og Rubble.

Borgmester Godglad-figuren er klædt i hendes karakteristiske lyserøde kjole og briller, og hun har et venligt smil, der viser hendes omsorgsfulde natur. Hendes figur står ca. 7 cm høj og er lavet af holdbart plastik, der kan tåle leg og eventyr.

Rubble-figuren er udstyret med hans klassiske bygningsarbejderudstyr, inklusive hans ikoniske gule hjelm og rygsæk, som er detaljeret med værktøjer. Rubble er klar til at springe ind i handling og hjælpe med enhver opgave med sit modige og hjælpsomme sind. Han måler også omkring 7 cm i højden og er fremstillet af robust plastik, ideel til leg.

Dette figursæt er ikke kun en fantastisk tilføjelse til enhver Paw Patrol samling, men det fremmer også kreativ leg og storytelling, da børn kan genskabe deres yndlingsscener fra showet eller opfinde deres egne eventyr med Borgmester Godglad og Rubble. Sættet er velegnet til børn fra 3 år og op, hvilket gør det til en ideel gave til fans af serien.

Med Paw Patrol figursæt kan børn udforske temaer som venskab, teamwork og hjælpsomhed, mens de udvikler deres fantasi og finmotoriske færdigheder gennem leg.