Puslespil – Stitch 2×100 Brikker

129,95 kr.

Dette produkt indeholder to puslespil, hver med 100 brikker, der fremstiller karakteren Stitch fra Disney. Puslespillene er designet til at tilbyde underholdning og en visuel udfordring for børn og fans af Stitch.

På lager

Varenummer (SKU): 75-80-19998 Kategori: Tags: , , , , , , , , , , EAN: 8412668199989

Produktet Puslespil – Stitch 2×100 Brikker består af to separate puslespil, hver med 100 brikker, der tilsammen skaber farverige og charmerende billeder af den elskede figur Stitch fra Disney’s populære film “Lilo & Stitch”. Hvert puslespil måler, når det er samlet, typisk omkring 40 x 28 cm, hvilket gør dem til en ideel størrelse for både børn og voksne til at nyde.

Brikkerne er fremstillet af høj kvalitet, tykt pap, der sikrer en god holdbarhed og et tilfredsstillende klik, når brikkerne passer sammen. Overfladen på puslespillene er behandlet med en let glans, der hjælper med at fremhæve de levende farver og detaljer i illustrationerne af Stitch, der laver forskellige sjove og narrestreger.

Dette produkt er perfekt til fans af Disney og specielt dem, der holder af Stitch. Det tilbyder ikke kun en sjov og underholdende aktivitet, men også en fin mulighed for at udvikle finmotorikken og problemløsningsevner. Puslespillene er også ideelle til at bruge som en hyggelig familieaktivitet, hvor både børn og voksne kan samarbejde om at løse opgaven og nyde kvalitetstiden sammen.

Puslespil – Stitch 2×100 Brikker Pakken indeholder to puslespil med 100 brikker hver, og på pakningens forside er der billeder af de færdige puslespil, så man har en reference for, hvordan det færdige resultat skal se ud. Dette gør det lettere at samle puslespillene, især for yngre børn eller nye puslespilsentusiaster.