Paw Patrol Rescue Wheels – Rocky

259,95 kr.

Paw Patrol Rescue Wheels – Rocky er et legetøjssæt, der indeholder figuren Rocky fra Paw Patrol serien sammen med hans signatur køretøj. Sættet er designet til at lade børn genskape redningsmissioner og eventyr fra tv-showet.

På lager

Varenummer (SKU): 75-6069331 Kategori: Tags: , , , , , , , , , , , EAN: 778988453384

Produkt: Paw Patrol Rescue Wheels – Rocky

Beskrivelse:
Paw Patrol Rescue Wheels – Rocky er en del af den populære serie af legetøjskøretøjer, der er inspireret af den elskede børne-tv-serie, Paw Patrol. Denne specifikke model er designet til at efterligne karakteren Rocky, en genbrugshund, der er kendt for sin evne til at genbruge materialer og reparere ødelagte genstande.

Rocky-køretøjet er udstyret med store, robuste hjul, der er ideelle til at køre over forskellige terræner, hvilket gør det perfekt til leg både indendørs og udendørs. Køretøjet er fremstillet i holdbart plastik og malet i Rockys karakteristiske grønne og hvide farver med detaljer, der afspejler hans miljøvenlige tilgang.

En af de unikke funktioner ved Rocky-køretøjet er dens indbyggede værktøjer og genbrugsfunktioner. Børn kan bruge disse værktøjer til at udføre “reparationer” under leg, hvilket fremmer problemløsning og kreativ tænkning. Køretøjet kommer også med forskellige tilbehørsdele, som kan bruges til at simulere genbrugsopgaver.

Størrelsen på køretøjet er designet til at være nem for små hænder at håndtere, og de glatte kanter sikrer sikker leg. Rocky-køretøjet er også kompatibelt med andre Paw Patrol Rescue Wheels modeller, så børn kan samle hele holdet og genskabe eventyr fra tv-serien eller opfinde deres egne redningsmissioner.

Paw Patrol Rescue Wheels er en ideel gave til børn, der er fans af Paw Patrol serien, og som elsker rollespil og eventyr. Det er anbefalet til børn fra 3 år og op, og det kræver ingen batterier, hvilket gør det til et nemt og tilgængeligt legetøj for børn i forskellige aldre.