Paw Patrol Rescue Wheels – Marshall

259,95 kr.

Paw Patrol Rescue Wheels – Marshall er et legetøj, der forestiller figuren Marshall fra Paw Patrol, udstyret med et køretøj. Dette legetøj lader børn genskabe redningsmissioner fra serien og stimulerer deres fantasi og leg.

På lager

Paw Patrol Rescue Wheels – Marshall er et actionfyldt legetøj designet til børn, der elsker eventyr og at lege helte. Dette legetøj er en del af den populære Paw Patrol-serie, hvor hvalpene og deres venner udfører redningsmissioner. Marshall, den elskelige dalmatiner, er klædt som brandmand og klar til at hjælpe med at redde dagen.

Produktet inkluderer en detaljeret figur af Marshall, som er iført sin karakteristiske brandmandshjelm og uniform. Figuren er monteret på et sæt hjul, der gør det muligt for børn at skubbe ham hurtigt til næste redningsmission. Hjulene er robuste og designet til at glide let over de fleste overflader, både indendørs og udendørs.

Marshall-figur og hans køretøj er lavet af holdbart plastmateriale, der kan tåle hård leg og mange redningsmissioner. Farverne er lyse og tiltalende, og detaljerne på både figur og køretøj er tro mod Paw Patrol-serien, hvilket gør det til en autentisk legeoplevelse for fans.

Legetøjet fremmer finmotorik og kreativ leg, da børnene kan bruge Marshall til at iscenesætte deres egne redningsmissioner og eventyr. Det er også ideelt til at stimulere børns fantasi og evne til problemløsning, mens de leger.

Paw Patrol Rescue Wheels – Marshall er velegnet til børn fra 3 år og op, og det kræver ingen batterier, hvilket gør det til et nemt og tilgængeligt legetøj for yngre børn. Det er også en fantastisk gaveidé til fans af Paw Patrol-serien.