LOL Surprise House of Surprises Dukke Groovy Babe

349,95 kr.

LOL Surprise House of Surprises Dukke Groovy Babe er en del af en populær serie af samlerdukker, der kommer med forskellige overraskelser og tilbehør. Dette sæt inkluderer en stilfuld dukke, Groovy Babe, og hendes hus fyldt med interaktive funktioner og hemmelige rum.

På lager

Varenummer (SKU): 47-588559-A Kategori: Tags: , , , , , , , , , , , EAN: 035051588573

LOL Surprise House of Surprises Dukke Groovy Babe er en del af en populær serie af samlerdukker fra MGA Entertainment. Denne specifikke dukke, Groovy Babe, er designet med et unikt 70’er-inspireret tema, der fremhæver tidsperiodens karakteristiske mode og stil. Dukken er ca. 25 cm høj og har bevægelige led, så den kan indtage forskellige poser.

Groovy Babe kommer med en række tilbehør og tøj, der passer til hendes retrostil, herunder en farverig minikjole, platformssko, og passende tilbehør som solbriller og en håndtaske. Hendes hår er typisk stylet i en dramatisk frisure, der passer til 70’ernes mode, og hun har detaljerede ansigtstræk med makeup, der komplementerer hendes look.

Dukken leveres i en attraktiv emballage, der også fungerer som et legehus. Huset er dekoreret i en stil, der matcher Groovy Babes æstetik, og indeholder flere rum, der kan bruges til at iscenesætte forskellige scenarier. Huset indeholder også små overraskelser som skjulte rum eller møbler, der kan omdannes, hvilket tilføjer et element af spænding og opdagelse ved udpakningen og legen.

LOL Surprise House of Surprises Dukke Groovy Babe er designet til børn fra 6 år og op, og den appellerer både til samlere og børn, der elsker interaktiv leg. Dukken og huset er lavet af holdbare materialer, der sikrer langvarig leg og samleobjektets værdi.