LOL Surprise! OMG Core Dukke – Ace

349,95 kr.

LOL Surprise! OMG Core Dukke – Ace er en del af en serie af trendy mode-dukker med tilbehør. Dukken Ace har et unikt design og kommer med forskellige outfits og overraskelser, der kan pakkes ud.

På lager

Varenummer (SKU): 47-510383 Kategori: Tags: , , , , , , , , , , , EAN: 6418859051670

LOL Surprise! OMG Core Dukke – Ace er en del af den populære serie af mode-dukker fra MGA Entertainment, der er designet til at appellere til børn, der elsker mode, overraskelser og samleobjekter. Ace er kendt for sit unikke, sporty og trendy look, der skiller sig ud i LOL Surprise! OMG-serien.

Dukken Ace måler ca. 27 cm i højden og kommer med en række spændende features og tilbehør, der fremhæver hendes personlighed og stil. Hun har detaljerede træk såsom smukt udformet hår, som kan styles og børstes, og hendes ansigt er fint dekoreret med unik makeup, der passer til hendes stil.

Ace er klædt i en moderne og sporty outfit, der ofte inkluderer elementer som en trendy jakke, en top, shorts eller leggings og stilfulde sneakers. Hendes tøj er lavet af høj kvalitet materialer og er designet med øje for detaljer, hvilket gør det muligt for børn at udforske mode og styling.

Tilbehøret, der følger med Ace, kan omfatte solbriller, en rygsæk, høretelefoner eller andre fashionable items, der komplementerer hendes look. Dukken kommer også med en dukkestand, så hun kan stå selvstændigt, hvilket er ideelt for display og leg.

LOL Surprise! OMG Core Dukke – Ace leveres i en attraktiv emballage, der også fungerer som en genanvendelig legekasse. Emballagen indeholder flere lag af overraskelser, som børnene kan åbne og opdage, hvilket tilføjer et element af spænding og mysterium til oplevelsen.

Denne dukke er ikke kun en legetøjsfigur, men også et middel til at stimulere kreativ leg og udvikle en sans for mode og design hos børn. Ace er velegnet til børn fra 6 år og op og kan være en fantastisk tilføjelse til enhver dukkesamling.