LOL Surprise! OMG Core Dukke – Pearla

349,95 kr.

LOL Surprise! OMG Core Dukke – Pearla er en del af en serie af moderigtige dukker med tilbehør og overraskelseselementer. Dukken Pearla kommer med unikt tøj og tilbehør, der fremhæver hendes individuelle stil.

På lager

Varenummer (SKU): 47-510390 Kategori: Tags: , , , , , , , , , , , , , , EAN: 6418859051687

LOL Surprise! OMG Core Dukke – Pearla er en del af den populære serie af mode-dukker fra MGA Entertainment, der er designet til at tilbyde en spændende unboxing-oplevelse med flere lag af overraskelser. Pearla-dukken skiller sig ud med sit unikke, perle-inspirerede tema, der er gennemført i både dukkens tøj og tilbehør.

Dukken Pearla er ca. 25 cm høj og har en detaljeret, artikuleret krop, der gør det muligt for børn at placere hende i forskellige poser. Hendes ansigt er omhyggeligt malet med store, udtryksfulde øjne og fulde læber, hvilket giver hende et moderne og stilfuldt udseende.

Pearla kommer med en række modeartikler og tilbehør, der alle reflekterer hendes perle-tema. Hendes garderobe inkluderer en glitrende kjole, dekoreret med perlelignende elementer og matchende accessories som håndtasker, sko og smykker. Tøjet er lavet af høj kvalitet materialer og designet med øje for detaljer, hvilket sikrer, at dukken ser fashionable ud.

Udover tøjet indeholder sættet også en dukkestand, en børste til at style hendes lange, luksuriøse hår, og en pakke med små overraskelser, der kan være alt fra små smykker til ekstra tøjstykker. Alt sammen er pakket ind i en attraktiv emballage, der selv fungerer som en del af legen, med hemmelige rum og overraskelseselementer, der afsløres undervejs i unboxing-processen.

LOL Surprise! OMG Core Dukke – Pearla er designet til børn fra 6 år og op, og tilbyder ikke kun en legetøjsdukke, men en hel oplevelse, der stimulerer kreativitet og fantasi gennem mode og styling.