Unicorn Academy Dukke Sophia Masquerade 24cm

329,95 kr.

Unicorn Academy Dukke Sophia Masquerade er en 24 cm høj dukke, der er inspireret af Unicorn Academy serien. Dukken er klædt i et farverigt masquerade-outfit og designet til at fremme kreativ leg hos børn.

På lager

Varenummer (SKU): 75-6069399 Kategori: Tags: , , , , , , , , , , , EAN: 778988454688

Unicorn Academy Dukke Sophia Masquerade 24cm høj dukke, der er inspireret af den magiske verden af Unicorn Academy. Denne særlige udgave af Sophia er klædt i et farverigt masquerade kostume, der fanger essensen af en festlig og mystisk bal-aften. Dukkens outfit består af en glitrende kjole med flere lag af tyl og skinnende stof, der skifter farve afhængigt af lyset. Kjolen er dekoreret med fine detaljer som små stjerner og måner, der tilføjer et magisk touch.

Sophia bærer en matchende maske, der er omhyggeligt designet med glimmer og små perler, hvilket fuldender hendes festlige look. Hendes hår er stylet i bløde krøller og pyntet med små glitrende hårtilbehør, der komplementerer hendes outfit.

Dukken er lavet af høj kvalitetsmaterialer, der sikrer holdbarhed og en blød, behagelig følelse ved berøring. Leddene på dukken er fleksible, hvilket tillader børn at placere hende i forskellige poser, hvilket øger legens interaktivitet og sjov.

Unicorn Academy Dukke Sophia Masquerade kommer også med en lille enhjørning-figur, som er Sophias magiske følgesvend i serien. Denne lille enhjørning har glitrende detaljer, der matcher Sophias kostume, og sammen udgør de et fantastisk team, klar til at deltage i enhver fantasifuld eventyr, som børnene kan forestille sig.

Unicorn Academy Dukke Sophia Masquerade 24cm er ideelt for børn, der elsker rollespil og eventyr, og det stimulerer kreativitet og fantasi, mens det også tilbyder en mulighed for at udvikle finmotorik og social interaktion gennem leg. Unicorn Academy er en perfekt gave til enhver lejlighed, især for fans af Unicorn Academy serien.