Unicorn Academy Fashion Dukke Isabel 24cm

249,95 kr.

Unicorn Academy Fashion Dukke Isabel er en 24 cm høj dukke, der er inspireret af Unicorn Academy. Dukken er designet med farverige detaljer og tilbehør, der afspejler hendes unikke personlighed og stil.

På lager

Varenummer (SKU): 75-6067326 Kategori: Tags: , , , , , , , , , , , , , EAN: 778988249802

Unicorn Academy Fashion Dukke Isabel 24cm er en charmerende og farverig dukke, der måler 24 cm i højden. Denne dukke er inspireret af den populære børnebogsserie “Unicorn Academy”, hvor hver elev på akademiet har deres egen enhjørning. Isabel-dukken er designet med en unik og fantasifuld stil, der afspejler hendes karakter i serien.

Isabel har langt, glitrende hår, som er blødt og kan børstes eller styles efter ønske. Hendes hår er prydet med lyserøde og lilla striber, der tilføjer et magisk touch. Dukken har store, udtryksfulde øjne og kommer med en detaljeret ansigtsmaling, der inkluderer små stjerner og glimmer.

Hun er klædt i en moderne og stilfuld outfit, der kombinerer elementer fra både moderne mode og eventyrlige detaljer. Hendes tøj består af en trendy, glitrende top og en matchende nederdel med stjernemønster. Outfittet fuldendes af et par høje, lyserøde støvler og en chic, lille jakke. Isabel bærer også en lille rygsæk, der passer til hendes tøj.

Tilbehøret inkluderer en lille figur af en enhjørning, som repræsenterer hendes magiske ven fra serien. Enhjørningen har koordinerende farver og glimmerdetaljer, der matcher Isabels outfit.

Unicorn Academy Fashion Dukke Isabel 24cm er fremstillet af holdbart plastmateriale, der er sikkert for børn. Dukken er ideel for børn, der elsker rollespil og kan stimulere kreativ leg og fantasi. Den er velegnet til børn fra 3 år og op og kan være en perfekt gave til enhver lejlighed.