Gabbys Dukkehus – Festrum Legesæt

399,95 kr.

Gabbys Dukkehus – Festrum Legesæt er et legetøjssæt baseret på Netflix-serien “Gabby’s Dollhouse”, der indeholder figurer og tilbehør til at iscenesætte en fest. Sættet er designet til at fremme kreativ leg og interaktion med elementer fra serien.

På lager

Varenummer (SKU): 75-6069755 Kategori: Tags: , , , , , , , , , , , EAN: 681147012394

Gabbys Dukkehus – Festrum Legesæt er et farverigt og fantasifuldt legetøjssæt baseret på den populære børneserie, “Gabby’s Dukkehus”. Dette legesæt er designet til at fremme kreativ leg og storytelling, idet det indeholder en række interaktive elementer og tilbehør, der passer til temaet for en fest.

Produktet inkluderer en detaljeret miniatureudgave af festrummet fra serien, komplet med festlige dekorationer som balloner, guirlander og en diskokugle, der virkelig kan dreje rundt. Rummet er udstyret med farverige møbler, herunder en lille sofa og et bord, hvor dukkerne kan sidde og “spise” fra det medfølgende legetøjsmad.

En unik funktion ved dette sæt er den medfølgende Gabby-dukke, der er klædt i en festlig outfit. Dukken er artikuleret, så børnene kan bevæge hendes arme og ben, hvilket gør det muligt for dem at iscenesætte hende i forskellige poser og interagere med omgivelserne.

Gabbys Dukkehus – Festrum Legesæt inkluderer også små tilbehør som kopper, tallerkener og en kage, der alle bidrager til den realistiske feststemning. Disse elementer er designet med sikkerhed og holdbarhed i tankerne, sikret i størrelse og materiale til at være sikre for yngre børn.

Sættet er ideelt for børn i alderen 3 år og op, og det tilbyder en sjov og engagerende måde at udvikle finmotorik, rollespilsevner og evnen til at følge en narrativ struktur gennem leg. Det er også en fantastisk måde for fans af serien at genopleve deres yndlingsmomenter fra “Gabby’s Dukkehus” og tilføje en personlig kreativ twist.