Disney Stitch – Figur Legesæt Surfer

99,95 kr.

Disney Stitch – Figur Legesæt Surfer er et legetøjssæt, der indeholder en figur af Stitch fra Disney, udstyret med et surfbræt. Sættet er designet til at genskabe scener fra filmen “Lilo & Stitch”, hvor Stitch nyder at surfe.

På lager

Varenummer (SKU): 75-302-46270-A Kategori: Tags: , , , , , , , , , , , , EAN: 886144462726

Produktet “Disney Stitch – Figur Legesæt Surfer” er et charmerende og farverigt legetøjssæt designet til fans af Disney’s populære film “Lilo & Stitch”. Dette sæt indeholder en detaljeret figur af Stitch, karakteren fra filmen, klædt som en surfer med badeshorts og en surfbræt. Figuren måler typisk omkring 10 cm i højden og er fremstillet af holdbart plastik, hvilket gør den ideel til leg og udstilling.

Stitch-figuren er designet med stor opmærksomhed på detaljer, fra hans karakteristiske blå farve og store ører til de små, men tydelige træk ved hans surferudstyr. Surfbrættet, som følger med i sættet, har et farverigt design, der matcher Stitch’s legesyge personlighed. Brættet kan fastgøres til Stitch’s hænder, hvilket giver mulighed for forskellige legescenarier, hvor Stitch kan foregive at surfe på bølgerne.

Dette legesæt er ikke kun en fantastisk tilføjelse til børns legetøjssamlinger, men også et must-have for samlere af Disney-memorabilia. Det er velegnet til børn fra 3 år og op, og pakningen indeholder ofte også små tilbehør som solbriller eller en strandtaske, der fuldender Stitch’s surferlook.

“Disney Stitch – Figur Legesæt Surfer” er perfekt til kreativ leg, hvor børn kan udvikle deres fantasi ved at iscenesætte forskellige eventyr for Stitch på stranden eller i bølgerne. Det er også ideelt som en dekorativ genstand på en hylde eller skrivebord, hvor Stitch’s charmerende og sjove udtryk kan bringe et smil frem hos både børn og voksne.