Unicorn Academy Dukke – Unicorn – Sophia og Wildstar

199,95 kr.

Unicorn Academy Dukke – Unicorn – Sophia og Wildstar er en legetøjsdukke med et enhjørningtema, hvor Sophia er en dukke, der kommer med sin magiske enhjørning, Wildstar. Dette sæt er designet til at fremme kreativ leg og er inspireret af Unicorn Academy-bøgerne.

På lager

Varenummer (SKU): 75-6066838 Kategori: Tags: , , , , , , , , , , , , EAN: 778988461877

Unicorn Academy Dukke – Unicorn – Sophia og Wildstar er en charmerende legetøjsdukke og enhjørningssæt, der er designet til at inspirere magiske eventyr og leg. Dette sæt indeholder Sophia, en dukke klædt i en farverig kjole med glitrende detaljer og matchende støvler. Hendes hår er langt og silkeblødt, perfekt til styling og leg.

Wildstar, hendes trofaste enhjørning, har en skinnende, glitrende manke og hale, som også kan styles. Wildstar er udstyret med et særligt sadel og tøjler, så Sophia kan ride på ham. Enhjørningen har en unik, glitrende horn og kendetegnes ved sine levende farver og detaljer, der matcher Sophia’s outfit.

Dukken er fleksibel og kan poseres, hvilket gør det muligt for børn at iscenesætte forskellige scenarier fra Unicorn Academy-bøgerne eller deres egen fantasi. Dette sæt er ideelt til at fremme kreativ leg og kan hjælpe med at udvikle finmotorik og rollespilsfærdigheder.

Produktet er fremstillet af holdbare materialer, der er sikre for børn og testet for at opfylde gældende sikkerhedsstandarder. Unicorn Academy Dukke – Unicorn – Sophia og Wildstar er velegnet til børn fra 3 år og op, og det er en fantastisk gaveidé til fans af Unicorn Academy-serien eller enhver, der elsker magiske og mytiske væsner.