Crystal Flyers – Fairy

269,95 kr.

Crystal Flyers – Fairy er et interaktivt legetøj, hvor en fe-figur kan svæve og flyve gennem luften styret af håndbevægelser. Produktet er designet til at fremme kreativ leg og interaktion, og det oplades via en medfølgende USB-kabel.

På lager

Crystal Flyers – Fairy er en interaktiv legetøjsfe, der kan flyve gennem luften drevet af avanceret sensor-teknologi. Denne magiske fe er designet til at svæve og danse i luften, mens den reagerer på brugerens håndbevægelser. Feen er indkapslet i en smuk, gennemsigtig krystal-kugle, der lyser op, når feen er aktiv og klar til at flyve.

Produktet inkluderer en opladningsbase, som også fungerer som en udstillingsstand, når feen ikke er i brug. Feen oplades via en USB-forbindelse, hvilket gør det nemt og bekvemt at genoplade enheden. Når feen er fuldt opladet, kan den flyve i flere minutter, før den skal oplades igen.

Designet af Crystal Flyers – Fairy er detaljeret og farverigt, med fine vinger og glitrende detaljer, der tilføjer et magisk touch. Vingerne er fremstillet af et holdbart, fleksibelt materiale, der kan modstå gentagne brug. Feens ansigt og krop er også omhyggeligt udformet for at skabe et livligt og charmerende udseende.

For at aktivere feens flyvefunktion, skal brugeren blot placere hende i håndfladen og slippe hende løs. Feen vil automatisk begynde at flyve og kan styres opad eller sidelæns ved at bevæge hænderne. Indbyggede sensorer hjælper med at forhindre feen i at kollidere med objekter, hvilket gør legetøjet sikkert og sjovt for børn.

Crystal Flyers – Fairy er velegnet til børn fra 6 år og op, og den tilbyder en unik og interaktiv legeoplevelse, der stimulerer børns fantasi og koordinationsevner. Feen kommer i forskellige karakterer og farver, hvilket giver mulighed for at samle og bytte med venner.