Unicorn Academy Dukke Unicorn – Valentina og Cinder

199,95 kr.

Unicorn Academy Dukke Unicorn – Valentina og Cinder er en legetøjsdukke med en enhjørning, der er designet til børn. Sættet indeholder karakteren Valentina og hendes magiske enhjørning Cinder, begge inspireret af Unicorn Academy bøgerne.

På lager

Varenummer (SKU): 75-6066850 Kategori: Tags: , , , , , , , , , , , EAN: 778988461976

Produkt: Unicorn Academy Dukke Unicorn – Valentina og Cinder

Beskrivelse:
Unicorn Academy Dukke Unicorn – Valentina og Cinder er en charmerende legetøjsdukke og enhjørningssæt inspireret af den populære børnebogsserie, Unicorn Academy. Dette sæt er designet til at fremme kreativ leg og fantasi hos børn, der elsker magiske eventyr.

Valentina er en smukt designet dukke, der måler ca. 23 cm i højden. Hun har langt, blødt hår, der kan børstes og styles. Hendes ansigtstræk er fint udformet med klare øjne og et venligt smil. Valentina er klædt i en farverig kjole, der reflekterer hendes livlige personlighed, komplet med glitrende detaljer og matchende sko. Tøjet er aftageligt, hvilket giver mulighed for tøjbytte og yderligere tilpasning.

Cinder, Valentinas magiske enhjørning, er lige så imponerende med sin skinnende, sølvfarvede pels og et glitrende horn, der lyser op i forskellige farver. Enhjørningen måler ca. 25 cm i længden og har en blød, krammevenlig krop. Cinders manke og hale er lavet af et silkeagtigt materiale, der er sjovt at røre ved og style.

Sættet inkluderer også en række tilbehør, såsom en magisk stav til Valentina og en glitrende sadel og tøjler til Cinder, hvilket giver børnene mulighed for at dykke ned i rollespil og skabe deres egne eventyr på Unicorn Academy.

Dette legetøjssæt er ideelt for børn i alderen 3 år og op, og det understøtter udviklingen af finmotorik, rollespilsfærdigheder og evnen til at udtrykke sig gennem leg. Det er også en fantastisk måde for fans af Unicorn Academy-bøgerne at bringe deres yndlingshistorier til live.

Unicorn Academy Dukke Unicorn er fremstillet af holdbare materialer, der er sikre for børn og testet for at opfylde alle relevante sikkerhedsstandarder.