Gabbys Dukkehus – Muffins Frugtsmoothie Balkonsæt

169,95 kr.

Gabbys Dukkehus – Muffins Frugtsmoothie Balkonsæt er et legetøjssæt inspireret af Netflix-serien “Gabby’s Dollhouse”, der omfatter figurer og tilbehør til at iscenesætte en balkonscene. Sættet inkluderer en dukke, møbler og en frugtsmoothie, der fremmer kreativ leg.

På lager

Produktet Gabbys Dukkehus – Muffins Frugtsmoothie Balkonsæt er designet til at inspirere til leg og udvikle kreativitet hos børn. Dette sæt er en del af en serie legetøj baseret på den populære børneserie “Gabby’s Dollhouse”, som kombinerer magiske eventyr og sjove aktiviteter.

Sættet indeholder en detaljeret balkon scene, hvor børnene kan iscenesætte og lege med figurer fra serien. Balkonen er udstyret med farverige møbler som et lille bord og stole, hvor dukkerne kan sidde og nyde deres smoothies. Der medfølger også en miniatyr blender og forskellige frugter, så børnene kan lade som om, de laver frugtsmoothies. Dette tilføjer et element af rollespil og hjælper med at udvikle børns forståelse for madlavning og ernæring.

Figurerne i sættet er designet med stor opmærksomhed på detaljer, hvilket gør dem meget livagtige og lette at genkende fra tv-serien. Materialerne er holdbare og sikre for børn at lege med. Sættet er velegnet til børn fra 3 år og op, og det stimulerer finmotorikken, samtidig med at det fremmer en kærlighed til fortælling og eventyr.

Gabbys Dukkehus – Muffins Frugtsmoothie Balkonsæt er ideelt for fans af “Gabby’s Dollhouse”, og det kan bruges alene eller sammen med andre sæt fra serien for at skabe en større, sammenhængende legeoplevelse. Dette produkt er perfekt til børn, der elsker at udforske nye scenarier og udvikle deres egen fantasi gennem leg.