Interaktiv Baby Paws Bamse 24cm

299,95 kr.

Interaktiv Baby Paws Bamse er en 24 cm høj plysbamse designet til at engagere og underholde børn. Bamsen har forskellige sensorer og funktioner, der reagerer på barnets berøring og interaktion.

Ryd

Produkt: Interaktiv Baby Paws Bamse 24cm

Beskrivelse:
Interaktiv Baby Paws Bamse er en charmerende og blød legetøjsbamse designet til at engagere og underholde børn fra en tidlig alder. Med en højde på 24 cm er denne bamse den perfekte størrelse for små børnehænder, og dens bløde pels gør den yderst krammevenlig.

Denne interaktive bamse er udstyret med avanceret teknologi, der gør den i stand til at reagere på barnets berøringer og lyde. Ved at trykke på bamsens poter, mave eller ører kan børnene aktivere forskellige lydeffekter og musik, som stimulerer deres auditive sanser og hjælper med at udvikle årsag-virkning forståelse.

Baby Paws Bamse har også indbyggede sensorer, der gør, at den kan reagere på kram og kærtegn. Når bamsen krammes, vil den svare med søde lyde eller en blid vuggesang, der kan berolige og trøste barnet.

For at fremme sproglig udvikling og interaktion, har Interaktiv Baby Paws Bamse 24cm også evnen til at optage og afspille enkle sætninger eller babylyde. Dette kan motivere barnet til at tale og interagere med bamsen som var det en rigtig ven.

Bamsen er fremstillet af højkvalitetsmaterialer, der er sikre og holdbare, hvilket sikrer langvarig leg og læring. Den er let at rengøre og vedligeholde, hvilket gør den ideel til daglig brug.

Interaktiv Baby Paws Bamse er ikke kun et legetøj, men også et pædagogisk værktøj, der hjælper med at udvikle motoriske færdigheder, auditiv og sproglig forståelse samt følelsesmæssig trøst og tilknytning for børn i de tidlige udviklingsstadier.

Størrelse

A, B, C