Barbie – Dream Besties Malibu

269,95 kr.

Barbie – Dream Besties Malibu er et legetøjssæt, der indeholder Barbie og hendes bedste venner i farverige outfits, klar til eventyr i Malibu. Sættet fremmer kreativ leg og venskab gennem forskellige tilbehør og scenarier inspireret af strandlivet.

På lager

Varenummer (SKU): 75-960-2491 Kategori: Tags: , , , , , , , , , EAN: 194735243266

Produkt: Barbie – Dream Besties Malibu

Barbie – Dream Besties Malibu er en del af en serie af Barbie-dukker designet til at fejre venskab og eventyr. Denne særlige udgave fokuserer på livet og tiden i det solrige Malibu, hvor Barbie og hendes venner nyder solen, stranden og udendørs aktiviteter.

Dukken:
Barbie – Dream Besties Malibu dukken er ca. 30 cm høj og har langt, blondt hår og blå øjne. Hun er klædt i en trendy og farverig sommerkjole, der afspejler den afslappede, men stilfulde Malibu-mode. Kjolen er typisk udsmykket med blomster eller sommerlige mønstre, der komplementerer det solrige tema. Tilbehøret inkluderer solbriller, en strandtaske og sandaler, som alle er nøje udvalgt til at matche hendes outfit.

Tilbehør:
– Solbriller: Store og stilfulde, perfekte til at beskytte øjnene mod den skarpe sol.
– Strandtaske: Rummelig og farverig, ideel til at bære alle Barbies strandessentials.
– Sandaler: Komfortable og chikke, designet til at gå langs stranden eller hænge ud med venner.

Funktioner:
– Fleksible led: Barbie-dukkerne i denne serie har flere bevægelige led, hvilket gør dem i stand til at indtage og holde forskellige poser, hvilket er perfekt til leg og storytelling.
– Holdbart materiale: Dukken er fremstillet af holdbart plastik, der kan tåle mange timers leg.
– Interaktivt tilbehør: Nogle elementer, som strandtasken, kan åbnes og bruges til at opbevare små genstande.

Legesæt:
Barbie kommer ofte som en del af et større legesæt, der kan inkludere elementer som en Barbie-camper, en strandscene med parasol og liggestole, eller endda en lille pool. Disse sæt udvider legemulighederne og giver børnene mulighed for at iscenesætte forskellige scenarier baseret på ferie og venskab.

Aldersgruppe:
Dette produkt er typisk målrettet børn i alderen 3 år og op, hvilket gør det til en ideel gave til små børn, der elsker rollespil og at udforske forskellige aspekter af venskab og eventyr gennem leg.

Barbie – Dream Besties Malibu er designet til at inspirere børn til at drømme stort og udforske verden med deres venner, alt imens de nyder det sjove og fashionable liv i Malibu.