Bitzee – Interaktiv Disney Kæledyr

479,95 kr.

Bitzee er et interaktivt Disney kæledyr, der reagerer på berøring og lyd med bevægelser og lydeffekter. Dette legetøj tilbyder børn en sjov og engagerende måde at interagere med deres yndlings Disney-figurer på.

På lager

Produktnavn: Bitzee – Interaktiv Disney Kæledyr

Produktbeskrivelse:
Bitzee er et revolutionerende interaktivt kæledyr, der bringer dine yndlings Disney-figurer til live som aldrig før. Denne innovative legetøjslinje kombinerer avanceret teknologi med klassisk Disney-charme, hvilket skaber en unik og engagerende oplevelse for børn i alle aldre.

Design og Funktioner:
– **Figurvalg**: Bitzee kommer i flere varianter, hver repræsenterer populære Disney-figurer som Mickey Mouse, Minnie Mouse, Simba fra “Løvernes Konge”, og Elsa fra “Frost”. Hver figur er omhyggeligt designet for at ligne deres filmmodstykke med autentiske detaljer og farver.
– **Interaktivitet**: Bitzee-figurerne er udstyret med sensorer og AI-teknologi, der gør dem i stand til at reagere på berøring, lyd og bevægelse. De kan genkende og reagere på deres ejers stemme, og forskellige berøringer kan udløse forskellige reaktioner som at synge, danse eller fortælle historier.
– **Uddannelsesmæssige Spil**: Integreret med lærerige spil, hjælper Bitzee med at udvikle grundlæggende færdigheder som talforståelse, bogstavgenkendelse og problemløsning gennem leg.
– **Tilpasning**: Børn kan tilpasse deres Bitzee-oplevelse gennem en tilhørende app, hvor de kan låse op for nye aktiviteter, spil og interaktioner.
– **Holdbarhed og Sikkerhed**: Fremstillet af høj-kvalitets, børnevenlige materialer, der er sikre og holdbare nok til daglig brug.
– **Batteri og Opladning**: Bitzee er genopladelig via USB, hvilket sikrer let vedligeholdelse og langvarig leg.

Pakken Indeholder:
– 1 Bitzee Interaktiv Disney Kæledyr
– 1 USB-opladerkabel
– Brugervejledning
– Adgang til Bitzee-appen

Anbefalet Alder: 3 år og op

Med Bitzee får børn ikke kun en legekammerat, men en interaktiv ven, der bringer magien fra Disney ind i hverdagen. Dette legetøj er ideelt til at fremme kreativ leg og interaktion, samtidig med at det styrker børns læring og udvikling gennem teknologi.