Unicorn Academy Dukke – Unicorn – Isabel – River

199,95 kr.

Unicorn Academy Dukke – Unicorn – Isabel – River er en dukke inspireret af karakteren Isabel fra Unicorn Academy, komplet med hendes enhjørning, River. Dukken og enhjørningen er designet til at fremme kreativ leg og er ideelle for børn, der elsker magiske eventyr.

På lager

Varenummer (SKU): 75-6066842 Kategori: Tags: , , , , , , , , , EAN: 778988461891

Unicorn Academy Dukke – Unicorn – Isabel – River er en charmerende legetøjsdukke, der bringer magien fra Unicorn Academy til live. Dukken Isabel er designet med en detaljerigdom, der fanger børns fantasi og opmuntrer til kreativ leg. Hun har langt, blødt hår, som kan børstes og styles, og hendes ansigt er prydet med venlige træk og glitrende øjne.

Isabel er klædt i en farverig kjole, der reflekterer hendes livlige personlighed, med mønstre og farver, der matcher hendes trofaste enhjørning, River. River, dukkens enhjørning, er lige så detaljeret med en skinnende, glitrende manke og hale, der kan børstes og pyntes. Enhjørningen har også vinger, der glitrer, og som kan bevæge sig, hvilket tilføjer et element af magi til legen.

Dukken og enhjørningen kommer med tilbehør som børster og små smykker, så børn kan personliggøre deres leg og udvikle en dybere forbindelse til karaktererne. Dette sæt er ideelt for børn, der elsker eventyr og fantasi, og det hjælper med at udvikle finmotorik og rollespilsfærdigheder, mens det stimulerer fantasien.

Unicorn Academy Dukke – Unicorn – Isabel – River er fremstillet af holdbare materialer, der er sikre for børn, og er designet til at tåle mange timers leg. Dukken er velegnet til børn fra 3 år og op, hvilket gør den til en fantastisk gaveidé til enhver lejlighed.