Unicorn Academy 17cm Bamse

139,95 kr.

Unicorn Academy 17cm Bamse er en blød og kær bamse inspireret af Unicorn Academy serien. Denne bamse er 17 cm høj og designet til at være et hyggeligt legetøj for børn.

Ryd

Produkt: Unicorn Academy 17cm Bamse

Beskrivelse:
Denne charmerende Unicorn Academy bamse er en drøm for enhver, der elsker magiske væsener og eventyr. Bamsen måler 17 cm i højden, hvilket gør den til den perfekte størrelse for små hænder at holde og kramme. Den er fremstillet af blødt, højkvalitets plysstof, der føles behageligt og sikkert mod huden, ideelt til børn.

Designet er inspireret af de populære Unicorn Academy bøger, hvor hver enhjørning har sin egen unikke personlighed og magiske evner. Bamsen har levende og tiltalende farver, typisk lyserød eller pastelfarver, med glitrende elementer som giver den et magisk skær. Øjnene er store og venlige, og manen og halen er lavet af et blødt, skinnende materiale, der tilføjer ekstra charme.

Denne bamse er ikke kun en sød legekammerat, men også en fantastisk måde at fremme kreativ leg på. Børn kan genskabe deres yndlingsscener fra Unicorn Academy bøgerne eller opfinde deres egne eventyr i et magisk univers. Den er også ideel som sovekammerat, der kan give tryghed om natten med sin bløde og krammevenlige form.

Sikkerhed er også taget i betragtning i designet af denne bamse. Den er fri for små, løse dele og er fremstillet i overensstemmelse med strenge sikkerhedsstandarder, hvilket gør den egnet til børn fra de tidligste aldre.

Samlet set er Unicorn Academy 17cm bamse en ideel gave til børn, der elsker fantasi og eventyr, og som ønsker en trofast og magisk ven at dele deres hverdag med.

Farve

Blue, Lilla, Yellow