Barbie – Color Reveal Deep Sea Mermaids

199,95 kr.

Barbie Color Reveal Deep Sea Mermaids er en serie af Barbie-dukker, der afslører deres udseende og tilbehør, når de dyppes i vand. Hver dukke har et unikt havfrue-tema og kommer med overraskelsestilbehør, der fremmer leg og opdagelse.

På lager

Varenummer (SKU): 75-960-2476 Kategori: Tag: EAN: 194735178766

Barbie Color Reveal Deep Sea Mermaids-serien tilbyder en spændende unboxing-oplevelse med en magisk afsløring af en havfrue-Barbie dukke, der er skjult indeni. Hver pakke indeholder en dukke med en unik havfrue-tema, hvis udseende er en overraskelse indtil afsløringen. Dukken kommer i en cylinder fyldt med en metallisk blå væske, der skjuler dukkens egenskaber. For at afsløre dukken, fylder man cylinderen med varmt vand og placerer dukken indeni, hvorefter den metalliske farve opløses og afslører dukkens udseende.

Dukken har en farverig havfruehale og matchende top, som er dekoreret med unikke mønstre og detaljer, der er inspireret af havets verden. Hver dukke har også forskellige hår- og øjenfarver, hvilket tilføjer til variationen og samlerværdien af serien. Udover dukken indeholder sættet også forskellige tilbehør som en kam, svømmefødder og små overraskelser som smykker eller en krone, der også afsløres i processen.

Barbie Color Reveal Deep Sea Mermaids er designet til at fremme kreativ leg og kan genbruges med forskellige farveændringsfunktioner. Når dukken er afsløret, kan børnene nyde at style og tilpasse deres Barbie med de medfølgende tilbehør og lege med dukken i forskellige fantasifulde scenarier under havets overflade. Dette legetøj er velegnet til børn fra 3 år og op og tilbyder en sjov og interaktiv måde at engagere sig i Barbie-universet med et magisk twist.