NMFMONAY Jakke Lyserød

249,95 kr.

NMFMONAY jakken er en lyserød jakke designet til børn, fremstillet af blødt og holdbart materiale. Denne jakke er ideel til køligere vejr og kombinerer funktionalitet med en stilfuld, iøjnefaldende farve.

Ryd

Produktbeskrivelse for NMFMONAY Jakke Lyserød:

Den NMFMONAY jakke i lyserød er en charmerende tilføjelse til enhver lille piges garderobe. Denne jakke er designet med henblik på både stil og funktionalitet, hvilket gør den ideel til køligere dage. Jakken er fremstillet af en blød og holdbar polyesterblanding, der sikrer varme og komfort. Materialet er let at vedligeholde og maskinvaskbart, hvilket gør det praktisk for travle forældre.

Jakken har en gennemgående lynlås, der gør den nem at tage på og af, samt en høj krave, der tilbyder ekstra beskyttelse mod vind og vejr. Ribkant ved ærmerne og bunden sikrer en tæt, men behagelig pasform, der holder kulden ude og varmen inde. Den lyserøde farve er dyb og levende, hvilket tilfører et pop af farve til efterårs- og vintermånederne.

For ekstra funktionalitet er jakken udstyret med to sidelommer, der er perfekte til at opbevare små genstande eller holde hænderne varme. Indersiden af jakken er foret med et blødt stof, der giver ekstra varme og komfort.

Den NMFMONAY jakke i lyserød er ikke kun praktisk og varm, men også stilfuld med sit moderne design og iøjnefaldende farve. Den er velegnet til daglig brug, skole, legeaftaler og andre udendørs aktiviteter i de koldere måneder. Jakken kombinerer funktionalitet med en trendy stil, der vil gøre enhver lille pige glad for at have den på.

Størrelse

104, 110, 86, 92, 98