NKFMONAY Jakke sort m. Guld

249,95 kr.

NKFMONAY jakken er en sort jakke dekoreret med guld detaljer. Denne stilfulde jakke kombinerer funktionalitet med et moderne udseende, ideel til forskellige lejligheder.

Ryd

Varenummer (SKU): 200-13227825 Kategorier: , Tags: , , , , , , , , , , ,

Produktbeskrivelse: NKFMONAY Jakke Sort med Guld

NKFMONAY jakken er en stilfuld og moderne jakke, der kombinerer klassisk elegance med et ungdommeligt twist. Denne jakke er designet i en dyb sort farve, som giver et sofistikeret og tidløst look, mens de guld detaljer tilføjer et touch af luksus og iøjnefaldende flair.

Materialet i jakken er af høj kvalitet, hvilket sikrer både holdbarhed og komfort. Den er let og behagelig at have på, men samtidig varm nok til at kunne bruges i de køligere måneder. Jakken har en glat ydre overflade, som er let at vedligeholde og modstandsdygtig over for både vind og let regn.

Designet er minimalistisk med rene linjer og en skarp silhuet. Jakken har en klassisk krave og en centralt placeret lynlås, der giver en sikker og justerbar lukning. Guld detaljerne findes på lynlåsen samt som fine linjer eller mønstre, der subtilt indarbejdes i jakkens design, hvilket giver et eksklusivt udseende.

Jakken har flere funktionelle lommer, der er strategisk placeret for nem adgang og optimal brugervenlighed. Indvendigt er jakken foret med et glat og behageligt stof, der sikrer god isolering og komfort.

NKFMONAY jakken er velegnet til forskellige anledninger, fra daglig brug til mere formelle begivenheder. Den kan nemt kombineres med forskellige stykker tøj og tilbehør, hvilket gør den til en alsidig tilføjelse til enhver garderobe.

Samlet set er NKFMONAY jakken en ideel kombination af stil, komfort og funktionalitet, hvilket gør den til et fremragende valg for den modebevidste forbruger.

Størrelse

116, 122, 128, 134, 140, 146, 152