Badedragt – Butterfly

199,95 kr.

Badedragt – Butterfly er designet til konkurrencesvømning med et aerodynamisk snit og holdbart materiale. Den har en karakteristisk butterfly-print, der giver et unikt og sporty look.

Ryd

Produktbeskrivelse: Badedragt – Butterfly

Denne elegante badedragt, kaldet “Butterfly”, er designet til den modebevidste kvinde, der ønsker at kombinere stil med funktionalitet ved vandaktiviteter. Badedragten er fremstillet af et højkvalitets, hurtigtørrende materiale, der sikrer komfort og holdbarhed, selv efter hyppig brug og udsættelse for klor og sollys.

Designet er inspireret af sommerfuglens lette og yndefulde natur, hvilket afspejles i de flerfarvede mønstre, der pryder dragtens overflade. Farverne er livlige og varierer i nuancer af blå, pink og grøn, som skaber en illusion af sommerfuglevinger i bevægelse. Dette unikke mønster er ikke kun visuelt tiltalende, men også placeret strategisk for at fremhæve og flattere bærerens figur.

Badedragten har en klassisk u-formet ryg og medium benudskæring, der tilbyder en balance mellem dækning og frihed, hvilket gør den ideel til både svømning og solbadning. Materialets elasticitet sikrer en tætsiddende, men behagelig pasform, der tilpasser sig kroppens bevægelser uden at stramme eller begrænse.

For ekstra komfort og funktionalitet er badedragten udstyret med en indbygget, let polstret barm uden bøjler, der giver støtte uden at gå på kompromis med komforten. Materialet er desuden behandlet med en UV-beskyttende finish, der beskytter huden mod solens skadelige stråler.

“Butterfly” badedragten er perfekt til den kvinde, der ønsker at udstråle stil ved poolen eller på stranden, samtidig med at hun nyder godt af et produkt, der er skabt til at holde. Den er velegnet til alle former for vandaktiviteter og er en sikker investering for enhver, der værdsætter kvalitet og design.

Størrelse

110/116, 122/128, 86/92, 98/104