Badedragt – Havfrue

199,95 kr.

Badedragten “Havfrue” er designet til at ligne en havfrues hale, hvilket giver et fantasifuldt og legende udseende. Den er ideel til børn og voksne, der ønsker at tilføje et eventyrligt touch til deres svømmeoplevelser.

Ryd

Produktbeskrivelse: Badedragt – Havfrue

Denne charmerende badedragt er designet til at bringe magien fra havets dyb ind i enhver svømmetur eller stranddag. Badedragten er inspireret af den mytiske havfrue og kombinerer funktionalitet med et eventyrligt design.

Materiale:
Badedragten er fremstillet af et højkvalitets, strækbart stof, der sikrer en behagelig pasform og langvarig holdbarhed. Materialet består af en blanding af polyester og elastan, hvilket giver både fleksibilitet og modstandsdygtighed mod klor og saltvand. Stoffet er hurtigtørrende og blødt mod huden, hvilket gør det ideelt til længerevarende brug.

Design:
Designet af badedragten er det, der virkelig gør den unik. Den øverste del af dragten har tynde, justerbare stropper, der sikrer en god pasform, mens den nedre del udvider sig i et skinnende, skællet mønster, der efterligner en havfrues hale. Farverne er livlige og reflekterende, ofte i nuancer af turkis, blå og grøn, som skifter farve alt efter hvordan lyset falder på dem.

Komfort:
Badedragten er designet med en fokus på komfort og bevægelsesfrihed. Den elastiske kvalitet af stoffet tillader fuld bevægelsesfrihed, mens den sikrer, at badedragten forbliver på plads, selv under aktiv leg eller svømning. Indersiden er foret for ekstra komfort og for at undgå irritation.

Størrelser:
Badedragten er tilgængelig i flere størrelser, der passer til forskellige aldersgrupper. Det er vigtigt at konsultere størrelsesguiden for at finde den mest præcise pasform.

Anvendelse:
Denne badedragt er perfekt til små børn og unge, der ønsker at tilføje et element af fantasi til deres svømmeoplevelser. Den er ideel til svømmeundervisning, strandture og poolparties, hvor den med sikkerhed vil tiltrække opmærksomhed og beundring.

Vedligeholdelse:
For at bevare badedragtens udseende og funktionalitet anbefales det at skylle den i koldt vand efter hver brug og lade den lufttørre. Undgå brug af blegemiddel og strygning, da dette kan beskadige materialet.

Med denne havfrue badedragt kan enhver ung svømmer føle sig som en del af en magisk undervandsverden.

Størrelse

110/116, 122/128, 74/80, 86/92, 98/104