Badekåbe – Brandbil

249,95 kr.

Badekåben med brandbil-tema er designet til børn og har et farverigt mønster af brandbiler. Den er lavet af blødt materiale, der sikrer komfort og varme efter badet.

Ryd

Produkt: Badekåbe – Brandbil

Beskrivelse:
Denne børnebadekåbe med brandbil-tema kombinerer funktionalitet og sjov, perfekt til de små helte derhjemme. Badekåben er fremstillet af et blødt og absorberende materiale, typisk 100% bomuld eller en blanding af bomuld og polyester, der sikrer, at dit barn forbliver varmt og tørt efter badetid eller en svømmetur.

Designet er inspireret af en brandbil, med levende røde farver og detaljer som slanger, stiger og brandbilens karakteristiske emblem broderet eller trykt på forsiden og ryggen af kåben. Hætten er udstyret med applikationer eller broderier, der ligner en brandmandshjelm, hvilket tilføjer et legende og autentisk touch.

Badekåben har en praktisk knælængde, der giver god dækning, mens et bindebånd i taljen sikrer, at kåben sidder sikkert og bekvemt. Store lommer på forsiden er perfekte til at gemme små legetøj eller holde hænderne varme. Ærmerne er designet med tilstrækkelig længde til at dække arme uden at hindre bevægelse, hvilket gør denne kåbe ideel til aktive børn.

Denne badekåbe er ikke kun ideel til brug efter et bad, men også som en hyggelig overgangskåbe på kølige morgener eller efter svømmelektioner. Den maskinvaskbare kvalitet sikrer let vedligeholdelse, hvilket gør den både praktisk for forældre og sjov for børn.

Størrelserne varierer typisk fra småbørn til skolebørn, hvilket gør det nemt at finde den perfekte pasform til dit barn. Med sin charmerende stil og praktiske design er Badekåbe – Brandbil en oplagt gaveidé til børn, der elsker eventyr og leg.

Størrelse

110/116, 122/128, 86/92, 98/104