Badekåbe – Gravko

249,95 kr.

Badekåben “Gravko” er designet med et sjovt og farverigt gravko-motiv, der appellerer til børn. Den er lavet af blødt og absorberende materiale, hvilket gør den ideel til brug efter badet eller til svømmehallen.

Ryd

Produkt: Badekåbe – Gravko

Beskrivelse:
Denne charmerende badekåbe er designet med et sjovt og barnligt gravko-tema, perfekt til de små bygningsarbejdere efter et bad eller en svømmetur. Badekåben er fremstillet af et blødt og absorberende materiale, typisk 100% bomuld eller en blanding af bomuld og polyester, der sikrer komfort og varme. Farveskemaet er ofte i jordnære toner som gul, sort og brun, der reflekterer gravkoens karakteristiske farver.

Designet inkluderer applikationer eller broderier af en gravko på forstykket og eventuelt på ryggen. Hætten kan være udstyret med detaljer som små ører eller en front, der ligner førerhuset på en gravko, hvilket tilfører et legesygt og tiltalende element for børn. Badekåben har en praktisk knyttesnor eller bælte, der sikrer, at den kan tilpasses individuelt og holde barnet indhyllet og varmt.

Størrelserne varierer typisk fra små børnestørrelser til størrelser, der passer til ældre børn, hvilket gør det muligt at vælge den perfekte størrelse til ethvert barn. Vedligeholdelsen af badekåben er enkel, da den er maskinvaskbar og designet til at modstå hyppig vask uden at miste farve eller form.

Denne badekåbe er ikke kun praktisk efter badetid, men også ideel til brug ved poolen, på stranden, eller som en hyggelig overgangskåbe på køligere dage. Det sjove gravko-tema vil uden tvivl være et hit blandt børn, der elsker store maskiner og byggeri, og gøre påklædningstiden til en mere underholdende del af dagen.

Størrelse

122/128, 86/92