Badekåbe – Butterfly

249,95 kr.

Badekåben “Butterfly” er en komfortabel og stilfuld beklædningsgenstand designet til brug efter badet eller som afslappende hjemmetøj. Den er dekoreret med et sommerfuglemønster, der tilføjer et unikt og feminint touch.

Ryd

Produktbeskrivelse: Badekåbe – Butterfly

Denne elegante badekåbe, kaldet “Butterfly”, er designet til at kombinere komfort og stil i ét luksuriøst produkt. Badekåben er fremstillet af et blødt og absorberende Fleece, der sikrer maksimal tørreevne og komfort lige efter et bad eller en svømmetur. Materialet er en høj kvalitet fleece, der føles blød mod huden og er hurtigtørrende.

“Butterfly” badekåben er udsmykket med et smukt og detaljeret sommerfugleprint, der tilføjer et feminint og stilfuldt touch. Printet er farverigt og livligt, hvilket gør hver badekåbe unik. Designet inkluderer også en praktisk hætte, der hjælper med at tørre håret og giver ekstra varme på køligere dage.

Badekåben har en generøs pasform, der sikrer bevægelsesfrihed, og den er udstyret med et bindebånd i taljen, der gør det nemt at justere pasformen efter behov. Lange ærmer og en længde, der typisk går til under knæene, tilbyder yderligere dækning og varme.

Produktet er ideelt til brug i hjemmet efter et bad, i spaen, ved poolen eller på en afslappende morgen. “Butterfly” badekåben er både funktionel og fashionable, hvilket gør den til en perfekt gave eller en luksuriøs tilføjelse til ens personlige garderobe.

Vaskeanvisninger for badekåben anbefaler maskinvask på skånsomt program og tørring ved lav temperatur for at bevare stoffets kvalitet og farvernes intensitet. Badekåben er tilgængelig i flere størrelser for at sikre en perfekt pasform for alle kropstyper.

Størrelse

110/116, 146/152, 86/92