Butterfly Beauty Sæt

349,95 kr.

Butterfly Beauty Sæt er en kosmetiksamling, der indeholder makeupprodukter og hudplejeartikler. Sættet er designet til at fremhæve brugerens naturlige skønhed med et touch af sommerfugl-inspirerede farver og effekter.

På lager

Varenummer (SKU): 51-5857122 Kategorier: , EAN: 8005125782369

Butterfly Beauty Sættet er en omfattende kosmetiksamling designet til at tilbyde en fuldendt skønhedsoplevelse med et strejf af sommerfugl-inspireret æstetik. Dette sæt indeholder en række produkter, der er perfekt koordinerede for at skabe en harmonisk og attraktiv makeup-look.

Øjenskyggepalet:

Paletten består af 12 højpigmenterede nuancer, der spænder fra sarte pasteller til dybe jordfarver med både matte og skinnende finish. Farverne er inspireret af de forskellige nuancer man finder i sommerfuglens vinger, hvilket giver mulighed for at skabe både naturlige og dramatiske øjenmakeup-looks.

Butterfly Beauty Sættet er ideelt for enhver, der ønsker at tilføje lidt ekstra flair til deres skønhedsrutine, og det gør også en fremragende gaveidé. Produkterne er formuleret med hudvenlige ingredienser og er velegnede til alle hudtyper.