Spidey – Miles Morales 20cm Figur

169,95 kr.

Spidey – Miles Morales 20cm Figur er en samlerfigur, der repræsenterer karakteren Miles Morales fra Spider-Man universet. Figuren måler 20 cm i højden og er designet med detaljer, der afspejler karakterens ikoniske dragt og udseende.

På lager

Varenummer (SKU): 51-5859561 Kategori: EAN: 5010993933419

Produkt: Spidey – Miles Morales 20cm Figur

Beskrivelse:
Denne 20 cm høje actionfigur af Miles Morales, inspireret af Marvels populære Spider-Man univers, er et must-have for enhver superheltfan og samler. Figuren er fremstillet med en imponerende detaljeringsgrad, der fanger essensen af karakteren Miles Morales, kendt for sin unikke og moderne tilgang til Spider-Man-rollen.

Figuren er designet med flere artikulationspunkter, hvilket giver mulighed for en bred vifte af dynamiske stillinger og bevægelser, der efterligner Miles’ akrobatiske evner. Dette gør den ideel til både leg og udstilling. Den autentiske gengivelse inkluderer karakteristiske træk som hans ikoniske sort-røde dragt, detaljerede teksturer på kostumet, og hans karakteristiske spindelvævsskydere.

Tilbehør inkluderer alternative hænder og fødder, som let kan udskiftes for at skabe forskellige kampscener eller klassiske Spider-Man positurer. En medfølgende stander hjælper med at stabilisere figuren under udstilling og tilføjer en ekstra dimension til præsentationen.

Denne Miles Morales figur er fremstillet i holdbart, højkvalitets plastik, der sikrer lang levetid og modstandsdygtighed mod almindelig slitage. Emballagen er ligeledes tiltalende med klare vinduer, der tillader en god visning af figuren, hvilket gør den ideel til display i uåbnet tilstand for samlere.

Perfekt for fans af Marvel, Spider-Man, og specielt Miles Morales, vil denne figur være en fremragende tilføjelse til enhver samling og bringe en del af Spider-Verse ind i hjemmet.