Spidey – Ironman 20cm figur

169,95 kr.

Spidey – Ironman 20cm figur er en samlerfigur, der kombinerer Spider-Man og Iron Man i én design. Figuren måler 20 cm i højden og er lavet af holdbart materiale.

På lager

Varenummer (SKU): 51-5860370 Kategori: EAN: 5010996141309

Produktet Spidey – Ironman 20cm figur – er en 20 cm høj actionfigur, der fremstiller Spidey i Ironman-inspireret rustning. Denne unikke figur kombinerer to af Marvel-universets mest elskede karakterer, Spider-Man og Iron Man, ved at klæde Spider-Man i en specialdesignet Iron Spider rustning. Figuren er lavet af holdbart plastik og har flere artikulationspunkter, der tillader forskellige poseringer og dynamiske stillinger.

Designet er detaljeret med præcise og autentiske farver og mønstre, der reflekterer Iron Man’s klassiske røde og guld farveskema, integreret med Spider-Man’s ikoniske designelementer. Rustningen har en blank finish, der giver et futuristisk og teknologisk udseende. Øjnene på masken lyser op (batterier inkluderet), hvilket tilføjer en ekstra dimension af realisme og spiloplevelse.

Tilbehør inkluderer aftagelige web-shooters og en række forskellige håndstillinger, der kan udskiftes for at genskabe klassiske Spider-Man positurer eller nye Iron Man-inspirerede flyve- og kampscener. Figuren kommer også med en stand, så den kan stilles op i en flyvende position for at imitere Iron Man’s flyveegenskaber.

Denne Spidey – Ironman 20cm figur er ideel for samlere og fans af både Spider-Man og Iron Man, og den tilbyder en spændende blanding af teknologi og superhelte-motiver, der vil være et fremtrædende og attraktivt element i enhver samling.